Toe aan een nieuwe mazoutinstallatie ?

Is uw oude mazoutketel aan vervanging toe? Dan wilt u natuurlijk dat de plaatsing van die nieuwe mazoutinstallatie vlekkeloos verloopt. En wist u dat u die installatie kunt koppelen aan hernieuwbare energie? Wat u moet weten leest u hier.

Dé duurzame keuze bij vervanging van oude mazoutinstallatie.

Dé duurzame keuze bij vervanging van oude mazoutinstallatie.

Een stookolieketel mag dan lang meegaan, ooit is hij aan vervanging toe. Zeker als je efficiënt en zuinig wil verwarmen. We vergeleken de opties. Een hoog rendement condensatieketel met zonneboiler kwam als dé duurzame combinatie uit het onderzoek.
Combineer stookolie met hernieuwbare energie

Combineer stookolie met hernieuwbare energie

Denk aan de combinatie van mazout met hernieuwbare energiebronnen voor uw nieuwe installatie. Volgens uw verwarmings- en sanitair warm water behoeften en voorkeuren biedt stookolie u de perfecte combinatie met zonne-energie of een warmtepomp.
Uw reservoir, uw vrijheid

Uw reservoir, uw vrijheid

Een stookolietank gaat jarenlang mee, zeker als ze goed onderhouden wordt. Toch kan het altijd gebeuren dat uw tank wordt afgekeurd. Dan raden we u aan om eerst de herstelmogelijkheden zorgvuldig te overlopen, als herstellen geen optie is, hangen de vervolgstappen af van waar je woont.
Het belang van de energielabels

Het belang van de energielabels

Zuinige ketels zijn vandaag de norm. De mate waarin ze energie-efficiënt zijn wordt aangegeven door een energielabel dat u wel kent van op wasmachines of koelkasten. Kiest u voor een ketel met een A label dan kunt u flink besparen op uw energiefactuur.