De Warmste Wedstrijd

De Warmste Wedstrijd

Doe deze maand mee met de Warmste Wedstrijd van Informazout. Misschien verwarm je dan straks wel gratis je huis met 1.000 liter mazout. Elke maand is er een winnaar. Waag je kans, vul nu het wedstrijdformulier in en stuur het door.

Winnaar februari 2023

Proficiat aan Nancy Cobbaut uit Nederhasselt onze winnaar van de maand februari!

De Warmste Wedstrijd - maand maart 2023

 
1 Start 2 Contact 3 Versturen
Ontdek hier al onze energietips
Alles weten over de Mazoutcheque, lees dan ons artikel
Wedstrijdreglement
Waauw! De koudste, natste augustus ever is zonet de warmste geworden! Wat een feest! Wat een nieuws zeg! Ik win normaal nooit iets. Geloofde zelfs niet dat zo'n prijzen echt weggeven worden :) Duizendmaal dank!
Dorien Debacker, winnaar van de maand augustus 2021
Het is een ongelooflijk gevoel gewonnen te hebben met DE WARMSTE WEDSTRIJD juni-editie. Ik kan het nauwelijks geloven ? Geweldig !!! Duizend keer bedankt !
Mireille Verkouille, winnaar van de maand juni 2021
Ik zou jullie van harte 1000x willen bedanken voor dit warme geschenk. Nu in de zomer zullen we met ieder warmwaterstraaltje een extra warm gevoel krijgen en later, in de winter, kunnen we gelukkig weer genieten van de knusse warmte. Nogmaals hartelijke dank. En alhoewel we allemaal denken: dit winnen lukt toch nooit voor mij. Wel, ik dacht hetzelfde, tot ik jullie mailtje ontving…
Romaine Landrieu, winnaar van de maand mei 2021
Ja... Inderdaad, wow wat een prijs! Ik ben echt super blij mee! Ik doe al maanden, is het niet al jaren mee aan jullie toffe wedstrijd. Ik had nooit gedacht dat ik dit eens zou kunnen winnen, maar zo zie je maar, de aanhouder wint! Ook al kan ik me momenteel wel goed verwarmen met de hittegolf, deze winter zal ik er dubbel en dik van genieten om me te kunnen verwarmen als mazoutverbruiker met deze prachtige prijs, 1000 liter stookolie, wow dat is mooi meegenomen. Nogmaals dikke merci.
Cecile Patyn Turpijn, winnaar van de maand juli 2020
Augustus is al zo een mooie en warme maand maar dankzij jullie voelt deze nóg warmer aan ! Wij hebben dit heuglijk nieuws ontvangen en direct de koe bij de horens gevat.
Emiel De Bleecker, winnaar van de maand juli 2019