De Warmste Wedstrijd

De Warmste Wedstrijd

Doe deze maand mee met de Warmste Wedstrijd van Informazout. Misschien verwarm je dan straks wel gratis je huis met 1.000 liter mazout. Elke maand is er een winnaar. Waag je kans, vul nu het wedstrijdformulier in en stuur het door.

Winnaar augustus 2023

Proficiat aan Majolaine Vandendaele uit Cambron-St-Vincent onze winnaar van de maand augustus!

WEDSTRIJDREGLEMENT Warmste wedstrijd – maand september 2023

 
1 Start 2 Contact 3 Versturen
Deze en andere tips om energie-efficiënt te verwarmen vind je in onze Efficiënt verwarmen-gids die je hier kan downloaden.
Ontdek alle informatie over de energietransitie hier.
Wedstrijdreglement
2 maart, ik krijg mail. En een krop in de keel. Top, ik won een superprijs. Is dat niet gigantisch wijs. Enorm bedankt. Mijn mazout wordt door jullie getankt. ❤❤❤ Superformidastischtoppie !
Nancy Cobbaut, winnaar van de maand februari 2023
Op 6 december kreeg ik de mededeling dat ik de winnaar van de november-editie van De Warmste Wedstrijd op www.informazout.be was. Een mooier Sinterklaas geschenk kan ik mij niet bedenken. Dank je wel.
Els Saerens, winnaar van de maand november 2022
Op maandag 7 november kwam onze mazoutleverancier langs met 2000 liter bestelde mazout. Met flink wat pijn in het hart dachten we al aan de factuur die een paar dagen later zou volgen. Diezelfde namiddag kwamen verschillende collega's mij gelukwensen omdat ik de Warmste Wedstrijd gewonnen had! Zij hadden mijn naam en woonplaats onmiddellijk herkend op hun mail met bericht dat ze die maand jammer genoeg zelf niet wonnen... Ik was volkomen verrast! Wat een heerlijk nieuws! Wij zijn heel blij met deze financiële meevaller en raden nu natuurlijk iedereen aan om ook deel te nemen. Hartelijk bedankt voor deze fantastische prijs!
Evelyne Rogge, winnaar van de maand oktober 2022
Wow! Ik heb de mail wel 5 keer gelezen...dit voelt onwerkelijk! Nog maar de 2e keer dat ik deelneem en meteen prijs. En wat voor een prijs! Op het moment dat alles duurder wordt is dit zo welgekomen ❤ Bedankt!
Leen Van Der Heyden, winnaar van de maand september 2022
Waauw! De koudste, natste augustus ever is zonet de warmste geworden! Wat een feest! Wat een nieuws zeg! Ik win normaal nooit iets. Geloofde zelfs niet dat zo'n prijzen echt weggeven worden :) Duizendmaal dank!
Dorien Debacker, winnaar van de maand augustus 2021
Het is een ongelooflijk gevoel gewonnen te hebben met DE WARMSTE WEDSTRIJD juni-editie. Ik kan het nauwelijks geloven ? Geweldig !!! Duizend keer bedankt !
Mireille Verkouille, winnaar van de maand juni 2021