Informazout geeft lessen in verwarmen met de kaMAZOUTra

Ga terug naar het overzicht

Informazout geeft lessen in verwarmen met de kaMAZOUTra

Je huis verwarmen is een kunst waarin je je kan bekwamen. Daarom lanceert Informazout net voor Batibouw de kaMAZOUTra: een nieuwe merkcampagne die op een speelse manierduidelijk maakt dat Mazout de ideale verwarming is voor wie zijn verwarmingsfactuur de baas wil blijven.

Met een flinke dosis schalkse humor worden de adviezen van Mazout verpakt als “zwoele lessen” die je helpen om je huis optimaal te verwarmen. Net zoals het klassieke Indiase leerboek zijn lezer de kunst van de liefde wil bijbrengen, zo wil de kaMAZOUTra de Belg leren hoe hij met Mazout zijn huis slim kan verwarmen.

De belangrijkste troeven van stookolie passeren de revue: het rendement van de nieuwste condensatieketels, de perfecte combinatie met hernieuwbare energie, maar ook de unieke autonomie van mazout: die laat immers toe een voorraad stookolie in te slaan (en veilig op te slaan) wanneer de stookolieprijzen laag staan, zoals vandaag bijvoorbeeld. 

Het nieuwe creatieve concept illustreert de meest recente evoluties inzake verwarmen met Mazout. Dankzij een pak technologische innovaties is verwarmen met Mazout vandaag de perfecte oplossing voor wie slim zijn voordeel wil doen. Wie met een hedendaagse mazoutinstallatie zijn huis verwarmt, ziet zich verzekerd van het hoogste nuttig rendement en “optimaal genot”, want de installaties staan garant voor een hoog wooncomfort en bedrijfszekerheid. 

Mazout geeft je de optimale controle over je verwarmingskosten. Je weet vooraf hoeveel je zal betalen en je kan je verbruik tijdens de koude wintermaanden perfect monitoren. Er volgen dus geen onverwachte jaarafrekeningen of kosten van netwerkbeheerders. Wie de lessen van de kaMAZOUTra volgt, krijgt de kunst van het verwarmen perfect onder de knie.

De nieuwe campagne start op de radio en leeft verder op een eigen microsite waar je dankzij een simulatie makkelijk kan berekenen hoeveel je met Mazout kan besparen in jouw individuele woning. Wie meedoet, kan zelfs 1000 liter Mazout winnen. Want je besparing simuleren betekent ook het genot stimuleren.
De actie wordt ondersteund met advertenties in bouwbladen en met een actie op Batibouw. Wie het zwoele standje van Informazout bezoekt, krijgt niet alleen een pak nuttige info, maar kan ook klinken op een zwoele zomer met een Mazoutje.

Ga terug naar het overzicht