Vraag naar de technicus die kwaliteit garandeert: de MazoutExpert

De MazoutExpert is een ervaren verwarmingstechnicus die is gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties op stookolie. Hij bezit kan erkend zijn voor een of twee specialisaties: 

  • specialist ‘ketel/brander’ 

De MazoutExpert plaatst en onderhoudt uw installatie tot in de perfectie en garandeert u een optimale en veilige werking van het toestel

  • specialist ‘tank’

De MazoutExpert adviseert u over de reglementering van mazouttanks, installeert nieuwe tanks en voert tankcontroles uit.  

Vind een MazoutExpert in je buurt

De MazoutExpert weet steeds raad.

De MazoutExpert houdt uw huidige installatie in topvorm 

Als specialist in stookolieketels, helpt de MazoutExpert u om meer te halen uit je huidige installatie en zuiniger te verwarmen dankzij een paar kleine ingrepen.  

Ontdek onze tips in onze optimalisatietool

Tijd voor een nieuwe installatie?

De MazoutExpert geeft advies over hoeveel je kan besparen door je huidige installatie te vervangen door een nieuw toestel. Hij helpt je ook om tussen het actueel aanbod van stookolieketels met energielabel het juiste toestel te kiezen aangepast aan uw behoefte.  

Meer info over de energielabels van nieuwe installaties 

Kies voor de garantie van een MazoutExpert

Er zijn zowat 5.000 verwarmingsinstallateurs in ons land actief, maar slechts 1.000 onder hen mogen zich MazoutExpert noemen. Om het kwaliteitslabel te dragen en erkend te zijn als MazoutExpert, moet de technicus en de firma voor wie hij werkt beantwoorden aan een aantal administratieve voorwaarden en de nodige opleidingen en bijscholing hebben gevolgd. Om de kwaliteit van zijn werk te garanderen, wordt de MazoutExpert ook onderworpen aan steekproefcontroles door een onafhankelijk erkend controle-organisme

Hoe herkent u een MazoutExpert?

De MazoutExpert moet steeds in het bezit zijn van zijn legitimatiekaart die zijn vakmanschap garandeert.