Informazout ontmoet installateurs op Install Day

Ga terug naar het overzicht
Pro

Informazout ontmoet installateurs op Install Day en lanceert Informazout Install Award

Op 1 december vond in de hallen van Brussels Kart Expo te Groot-Bijgaarden de allereerste vakbeurs voor alle installatietechnieken plaats. 

Op de beurs stelden alle toonaangevende fabrikanten en invoerders uit de installatiesector hun producten voor op in totaal zo’n 107 stands. Informazout is zich bewust van het belang van installateurs voor particulieren; zo weten we uit marktonderzoek dat in een kwart van de gevallen de verwarmingsprofessional – u dus! – betrokken bent bij zijn keuze. Informazout kon dus niet ontbreken met een stand op deze eerste editie van Install Day en maakte dan ook gebruik van dit evenement om de banden met de installateurs, waaronder tal van MazoutExperts, aan te halen. Het was uiteraard ook een mooie gelegenheid om de nieuwe communicatiecampagne en het professionele luik van de nieuwe site (www.pro.informazout.be) voor te stellen. Maar ook de aanwezige pers werd door General Manager Willem Voets geïnformeerd over de nieuwe strategische aanpak voor de komende 5 jaar en de rol van de installateur daarin.

Het volledige interview kunt u hier bekijken.

Op de beurs werd ook een tipje van de sluier onthult over de Informazout Install Awards die Informazout voor de installateurs zal organiseren in 2018. Door deelname aan dit programma kunt u als installateur één van de 4 reischeques winnen; maar ook uw klant wint er bij! Meer informatie vindt u hier.

Gerelateerde berichten

4de Nationale Service-Onderzoek

Pro

Hoe uw klantenservice als mazoutverdeler nog verbeteren? Dit is wat mazoutklanten ons vertelden in...
Experts houden op vakbeurs ISH een warm pleidooi voor de vloeibare brandstoffen van de toekomst

Pro

“Willen we de Europese Green Deal realiseren? Dan hebben we green fuels nodig!”