Combineer mee met informazout.be

Ga terug naar het overzicht
informazout

De kans is groot dat je binnenkort een magazine openslaat en een foto tegenkomt van een vrouw gehuld in … warmwaterkruiken. De nieuwe reclamecampagne van Informazout (ook te horen op de radio) is namelijk van start gegaan, en die is helemaal gewijd aan het droomhuwelijk tussen de mazoutketel en het zonnepaneel of de warmtepomp – kortom: tussen mazout en hernieuwbare energie. Want hoewel een jurk van waterkruiken best een originele combinatie is, vormen stookolie en zonne-energie of warmtepompen de enige perfecte combinatie.  

Mazout: ook voor wie het milieu op de eerste plaats zet 

Meer en meer mensen willen hun ecologische voetafdruk verkleinen. Ze proberen de kraan niet nodeloos te laten lopen, ze letten op het land van oorsprong wanneer ze voedingsmiddelen kopen, en ze recycleren zo veel mogelijk. Mazout past helemaal in dit plaatje, zo vertelt Filip Lannoy, Marketing Manager van Informazout, al is dit te weinig geweten bij het grote publiek: “Onze klanten zien absoluut toekomst in een energiemix, maar zijn slechts zelden op de hoogte van ‘hybride oplossingen’ op basis van stookolie. Met deze campagne willen we hen de ogen openen en nieuwe ideeën aanreiken.”  

Ook jonge mensen die een huis hebben gekocht met een mazoutinstallatie, en die willen vernieuwen, weten soms niet wat te doen. Filip Lannoy: “De campagne maakt hen duidelijk dat stookolie een vaste waarde blijft die vandaag perfect te combineren valt met een andere duurzame energiebron.” 

Er is een combinatie voor iedereen 

Via radiospotjes en advertenties introduceert Informazout de verschillende combinaties die er voorhanden zijn: stookolie en zonnepanelen, stookolie en een warmtepomp, stookolie en een zonneboiler, … Er is met andere woorden voor elk wat wils – je kiest een pakket dat niet alleen perfect bij je behoeften aansluit, maar dat ook zuinig, innovatief en milieuvriendelijk is. Kortom: mazout blijft een energiebron van de toekomst. 

Gerelateerde berichten

De conclusie van de studiedag Climate & Energies for the Future was duidelijk: om de...
In buurland Frankrijk is de biobrandstof F30 al beschikbaar voor verwarming. Deze mix van stookolie...