Nieuwbouwwoning nabij Hannut voor Simon en zijn gezin. Zijn keuze : veiligheid boven alles !

Nieuwbouwwoning nabij Hannut voor Simon en zijn gezin. Zijn keuze : veiligheid boven alles !

Simon Kempeneers, jonge papa van 2 zoontjes, woont in een dorp nabij Hannuit. In 2011 laat hij een vrijstaande nieuwbouwwoning met 2 verdiepingen bouwen voor hem en zijn gezin. Simon en zijn vrouw kiezen resoluut voor de warme veiligheid van mazout ! 

« Je begrijpt dat voor het realiseren van een dergelijk levensproject je met heel wat vragen zit en er belangrijke toekomstgerichte keuzes moeten worden gemaakt. Voor ons was de veiligheid van de installatie en de brandstof een belangrijk aspect in onze keuze  Daarom kozen we voor mazout.

Om heel eerlijk te zijn, wou ik toch wat meer weten over de veiligheid van mazout, want ik neem niet zomaar alles aan wat gezegd en geschreven wordt. Ik heb me dus goed ge├»nformeerd of risico’s met mazout echt wel zo beperkt zijn. En inderdaad, het is zo. Het heeft te maken met het product op zich: onder normale omstandigheden kan mazout niet ontploffen en het risico op ontbranding bij kamertemperatuur is zo goed als nihil. Intoxicatieproblemen zijn er ook nauwelijks, want een slechte verbranding, dat ruik je en dat zie je. Met mazout voelen wij ons dus een stuk veiliger!”
Bovendien kennen we onze mazoutverdeler goed. We hebben vertrouwen in hem en daarenboven staat hij ons met plezier te woord wanneer we vragen hebben over verwarmen met mazout. Voor ons is mazout de juiste keuze ! »

Informazout vzw 
Dauwstraat 12 - 1070 Brussel
Tel: 078 152 150
Fax: 02 523 97 88 

Bereken route